Stehags intresse- & försköningsförening

Medvetenhet i Stehag

I samarbete med ABF har stehagsborna Britta Nylinder och Karin Ervelin dragit igång en studiecirkel som öppnar upp för ett mer hållbart Stehag, både när det gäller människornas välbefinnande och närmiljöns utveckling. Vi presenterar studiecirkeln här och förmedlar gärna kontakt med Britta och Karin till alla intresserade.

Det här är viktigt och roligt. Tanken är att skapa ett forum som jobbar för både människors och miljöns hälsa. Tillsammans kan vi utveckla ett mer hållbart och dynamiskt förhållningssätt till oss själva, andra och miljön. Vi vill gärna fokusera på Stehag för en gemenskap och ett samarbete med människor runt omkring oss och då också kunna diskutera hur vi praktiskt kan förändra och använda vår närmiljö.

Alla som tycker att det är spännande med självutveckling oavsett ålder eller erfarenhet är välkomna. Tanken är att cirkeln kommer att vara workshop-baserad och att alla träffar har lite olika fokus inom samma tema. Exempel på innehåll kan vara skogsvandringar, diskussioner kring hur vi kan ställa om till ett mer hållbart samhälle, gemensam matlagning med diskussion kring hälsa och matproduktion och övningar i medveten närvaro.

Cirkeln är kostnadsfri. Eventuellt något självkostnadspris för fika eller mat. Cirkeln utgår från en lokal på Stehagsskolan på kvällstid varannan vecka och startade första veckan i oktober.

Är du intresserad eller bara nyfiken, hör av dig till stehagsintresseforening@gmail.com.