Visa upp din trädgård på Stehagsdagen 21/9

Har du en trädgård som du vill visa upp på Stehagsdagen den 21 september? Kanske har du en förtjusande rabatt, en stensättning som blev ovanligt bra, en snygg uteplats eller en kul lekyta för barnen? Oavsett om din trädgård är ny eller gammal, stor eller liten, din ögonsten eller ditt huvudbry kan du vara med! Visningen pågår kl 13-14.30 den 21 september. Det är en fördel om du eller någon annan kan visa trädgården men det är inte ett krav att finnas på plats hela tiden.

Medverkande trädgårdar kommer att markeras på en karta så att de som är intresserade kan hitta rätt.

Anmälan sker till stehagsintresseforening@gmail.com. Ange adress till trädgården, ditt namn och din e-postadress och skriv gärna några rader om vad som finns att se i just din trädgård. Sista dag att anmäla sig är den 15/9.

Observera att detta inte är en tävling!

 

Bildresultat för blommor trädgård

Det går inte att kommentera.